Rólunk

Juhhé! Ahol a cégvezetők felépítik egymást! A Juhhé! egy olyan elszánt vállalkozói közösség, ahol a cégvezetők együtt örülnek, ha sikereket érnek el és egymást segítik, hogy vállalkozótársaik minél jobban és gyorsabban fejlődjenek.

Fejlődésüket mi magunk is támogatjuk, első körben minden partnerünkkel konzultálva elkészítjük a legjobb „pitch”-ét, ezáltal eredményesebben fog tudni érvényesülni az üzleti életben is. Emellett kapcsolódási pontokat keresünk és javaslatokat teszünk, hogy kivel érdemes és tud kapcsolatot kezdeményezni azért, hogy ezzel vállalkozásának jót tegyen. Ezeket kiegészítve kapcsolódó marketingszolgáltatásainkkal segítjük a vállalkozótársainkat, legyen szó akár, online – offline csatornáról, nyomdai szolgáltatásról, egy PR cikkről vagy akár egy videó interjúról.

Irány a csillagok!

Fejlődésed útjába csak Te állhatsz. Irány előre!

Veled gondolkodunk!

Elakadtál? Megkeressük a megoldást!

View More

Veled vagyunk!

Ha kérdésed merül fel, fordulj hozzánk bizalommal…

Kapcsolat

Küldetésünk

Juhhé! alapfilozófiája, hogy az egyik legalapvetőbb közös ponton hozza össze az embereket, ez pedig az élmény és a nevetés.

Olyan eseményeket is szervezünk, ahol a résztvevők együtt érzik jól magukat és közben ez az üzletüknek is jót tesz. Ismert humoristák szórakoztatják a közönséget, akik garantáltan jókedvre derítenek, közös élményprogramokon pedig felejthetetlen élményeket szerezhetsz.

A Juhhé! A következőképpen teszi meg:

  1. Lehetőséget adunk, vállalkozó társaiddal találkozz
  2. Irányított ismerkedési rendszerünkkel gyerekjáték a kapcsolatépítés
  3. Kötetlen beszélgetések mellett még tanulhatsz is!
  4.  Marketingeszközeinkkel hasonló vállalkozókkal tudsz kapcsolatbakerülni
0
+
project finished
0
+
working days
0
+
cups of coffee
0
K
sales

Tudásunk

A jó pap is holtig tanul, ezt mi magunk is tudjuk. A tudás pedig hatalom, Mi magunk pedig ezt a tudást szeretnénk mindenkivel megosztani. Rendezvényeinkre neves vendégelőadókat hívunk el, vagy jó magunk osztunk meg hasznos és építő információkat Veletek!

wapuula-11

Előadóink

Andrási Betty

Pszichológus
Betty a cégvezetők lelkét ápolja, hiszen minden belülről indul. Ha valaki nem lesz kiegyensúlyozott, azt a cége is megszenvedi.

Szabó Attila

Retorika szakember
Fejezd ki úgy magad, hogy állva tapsoljanak meg. Attila világbajnok retorika szakember és megtanít, hogyan fejezd ki és add el magad.

Oláh Tamás

Lezárás specialista
Az értékesítés legfontosabb pillanata a lezárás. Azaz, hogy milyen értékben és milyen arányban zárod sikeresen az üzleteidet...

Weiser István

Marketinges
István szakterülete az árazás és a címkézés. Nem mindegy, hogy mit árulsz, az is fontos, hogy ebből mennyi az ami nálad marad! A jó árazással mindenki nyer!

Borbély László

szervezetfejlesztő
László szakértője a vállalkozók életciklusának a kikutatásában. Szakterülete az emberi kiégés megelőzése és problémák felkutatása és orvoslása

Ki lesz a következő?

Látogass el hozzánk a jövőben is és ismerd meg személyesen is előadóinkat!
«Nagyon jó hangulatú esten adhattam elő a Juhhé! Networking vacsoráján. Barátságos volt a hangulat és nagyon nyitott közösséghez szólhattam. Az már csak hab volt a tortán, hogy később személyesen is megismerkedhettem a tagokkal és kiderült, hogy nagyon szimpatikus üzletemberekkel hozott össze a sors. Remek hangulat, remek társaság. Mindenkinek ajánlom.»

Szabó Attila

Lead by Character