Juhhé! Business Prémium Plus

Élmény minden hónapban!

Páratlan hónapkban élmény alapú programok során, míg páros hónapokban standUppal egybekötött, négy fogásos vacsora mellett építheted tovább a kapcsolataidat, új embereket ismerhetsz meg vagy új oldaláról partneredet.

Maximális feltöltödés minden vállalkozónak!

Évente többször is megrendezésre kerülő Juhhé! Business Plus eseményeink az élményről és a Juhhés! résztvevőkkel a partneri viszony még magasabb emeléséről szól, ahol nem egyszer barátságok is alakultak már ki.
Business Plus események során régi és új partnereink találkoznak, ahol együtt kapcsolódnak ki és érzik jól magukat.

Plus események élményről és az abszolút kikapcsolódásról szól.

     

Évente többször is megrendezésre kerülő Juhhé! Business eseményeinken régi és új partnereink találkoznak, ahol együtt kapcsolódnak ki és érzik jól magukat.
Elegáns környezet, kiváló hangulat, nagyszerű élmény jellemzi, ami illő megkoronázása a munkás hétköznapoknak.

Garantáltan mosolyt csalunk az arcodra! Ilyenkor TV-ből jól ismert humoristák szórakoztatják a vendégeket, melyre 100%-os elégedettségi garanciát adunk!

Ha nem sikerült mosolyt csalnunk az arcodra, visszafizetjük az árát! 

Hogy igazán Juhhé! legyen a hangulat, különböző meglepetésekkel spékeljük meg az estét!

Juhhé! Business partnerek között az este koronázásaként egy 3 nap, 2 éjszakás, félpanziós, fürdőbelépővel kiegészített wellnesshétvégét adunk ajándékba, a Juhhé! legkedveltebb szállodájába a Makói Glorius****-ba.

IMG_5541
IMG_1217
IMG_9973
IMG_9976
IMG_9978
IMG_4149-

Bankkártyás fizetés

Válassz átutalást, bankkártyás vagy autoship fizetést. Ahogy a legkényelmesebb.

Automatizált fizetés

Előfizetésre váltasz vagy rendszeres költéseid vannak? Költéseidhez és szokásaidhoz töltsd fel az egyenleged automatikusan! Egyszer kell beállítani és csak néhány kattintás! (bármikor lemondható)

Jutalmazunk Téged!

A magadra fordított idő többszörösen kamatozik és erre még mi is ráteszünk egy lapáttal! Aktuális jutalmaidról emailben értesítünk!